Bouwkundig Ingenieursbureau HOC bv

Eursing 2 9411 XC Beilen
Tel: 0593-541010
Fax: 0593-541011
E-mail: info@HOC-bv.nl
Postbus 52 | 9410 AB Beilen

Vacatures


Werken bij HOC bv

HOC bv is een adviesbureau voor bouwfysica, funderingstechniek en constructies in beton, staal, hout en metselwerk. Ons bureau is kleinschalig en heeft een pragmatische, doelgerichte en persoonlijke instelling. Korte, informele lijnen en een platte structuur dragen bij aan een prettige werksfeer. Ons kantoor is zeer goed bereikbaar. Met de auto op 1 minuut van de A28 en met de trein 5 fietsminuten.

Wegens groei zijn wij op zoek naar een:
Ervaren constructeur & Pas afgestudeerde constructeur

Ons bureau is kleinschalig en heeft een pragmatische, doelgerichte en persoonlijke instelling. Korte, informele lijnen en een platte structuur dragen bij aan een prettige werksfeer. Wij hanteren de CAO voor architectenbureaus.

Gezamenlijk met tekenaars en andere constructeurs werk je aan projecten op het gebied van de woning- en utiliteitsbouw. Een praktische benadering heeft jouw voorkeur. Berekeningen in beton, staal, hout en funderingsconstructies behoren tot het takenpakket.

Functie-eisen:

Voor verdere informatie kun je contact opnemen met ing. Martijn Centen, telefoonnummer 0593-541010.

Spreekt de functie je aan, stuur dan een sollicitatiebrief per post of E-mail met je curriculum vitae naar ons kantoor ter attentie van ing. M. Centen.